Sosyal Medya

Güncel

Rusya’nın propaganda ajansı yayınlarını kapattı

Rusya’nın propaganda amaçlı haber ajanslarından Sputnik, İskandinavya'daki 4 ülkedeki yayın yaptığı internet yayınını kapatma kararı aldı.



AA'da yer alan habere göre: Rusya'nın propaganda amaçlı haber ajanslarından Sputnik, Ä°sveç, Norveç, Danimarka ve Finlandiya'da yerel dillerde yayın yaptığı internet sitesini kapatma kararı aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Medipol BaÅŸakÅŸehir evinde Osmanlıspor'a 3-2 maÄŸlup oldu. KarşılaÅŸma sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Medipol BaÅŸakÅŸehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Rakip tipik deplasman takımıydı. Rakibin geçiÅŸ oyunlarına çalışmıştık. Oyun bizim istediÄŸimiz gibi baÅŸladı. Ä°lk yarı bittiÄŸinde bu opsiyonları kullanırsak golü bulabileceÄŸimizi düşünüyorduk. 46. dakikada penaltıyı kaçırdık daha sonra cevap verdik. Biz bazen itiraz ediyoruz ama rakibin de penaltısı olduÄŸunu düşünüyorum. Bizim attığımız penaltı da penaltı. Belki iki penaltısı da olabilirdi rakibin. Oyun bize de dönebilirdi ama onlara döndü. Güzel bir oyun oldu. Rakibi tebrik ediyorum” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.